Takläggare i Mörlunda

Letar du efter en takläggare i Mörlunda? Genom vår tjänst kan du få gratis prisförslag från upp till fem takläggare i Mörlunda och närliggande områden. En takläggare kan hjälpa till med allt från takrenovering till omläggning av helt nytt tak. Eftersom alla former av takarbete är en relativt komplicerad process rekommenderas det att fackmän anlitas för arbetet, inte minst med tanke på säkerhet. Med vår tjänst kan du hitta takfirmor i Mörlunda som utför takarbeten för alla typer av tak såsom plåttak, tegeltak, skiffertak, shingeltak och papptak.

Hur fungerar tjänsten för mig som vill ha prisförslag på takarbete?

När du fyller i formuläret så skickas det vidare till vår samarbetspartner som har ett nätverk av takläggare verksamma i Mörlunda och närliggande orter. Din förfrågan matchas ihop med passande takläggare och du får sedan kostnadsförslag från upp till fem företag där de också beskriver hur de arbetar och hur de har förstått uppdraget. Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med något av kostnadsförslagen och det kostar dig inget att använda tjänsten för att få in offerter.

Hitta takläggare för takarbete i din bostadsrättsförening i Mörlunda

Du som är verksam i en bostadsrättsförening i Mörlunda och har i uppgift att samla in kostnadsförslag för stundande takrenovering eller takomläggning kan också med fördel använda tjänsten. Ni fyller helt enkelt i information om er förening och omfattningen av arbetet.

Vi har nyligen hjälpt dessa med offert på takarbete i Mörlunda

Vanliga frågor om takarbete i Mörlunda

Vad kostar det att lägga om tak i Mörlunda?

Priserna för att lägga om tak i Mörlunda beror precis som i övriga landet på en rad olika faktorer, t ex vilket typ av tak som läggs om och hur omfattande arbetet är. Ett riktpris är 170 - 1800 kr per kvadratmeter på villatak för själva arbetskostnaden och 50 - 500 kr per kvadratmeter för material.

Hur mycket kostar en takläggare i timmen i Mörlunda?

Takläggare beräknar oftast pris på kvadratmeter istället för timme men riktpris för hantverkare som arbetar med tak är ca 450 - 650 kr per timme + moms. Det är dock relativt vanligt att timpriserna för hantverkare är något högre i större städer som Stockholm och Göteborg.

Hur mycket kostar det att lägga nytt plåttak i Mörlunda?

Genomsnittspriset på ett nytt plåttak ligger på mellan 800 - 1500 kr per kvadratmeter takyta för arbetet och 70 - 150 kr per kvadratmeter för material.

Hur mycket kostar det att lägga nytt tegeltak i Mörlunda?

Genomsnittspriset på ett nytt tegeltak ligger på mellan 1000 - 1800 kr per kvadratmeter takyta för arbetet och 130 - 300 kr per kvadratmeter för material.

Hur mycket kostar det att lägga nytt betongtak i Mörlunda?

Genomsnittspriset på ett nytt betongtak ligger på mellan 900 - 1600 kr per kvadratmeter takyta för arbetet och 100 - 140 kr per kvadratmeter för material.

Hur mycket kostar det att lägga nytt shingeltak i Mörlunda?

Genomsnittspriset på ett nytt shingeltak ligger på mellan 170 - 230 kr per kvadratmeter takyta för arbetet och 200 - 500 kr per kvadratmeter för material.

Hur mycket kostar det att lägga nytt papptak i Mörlunda?

Genomsnittspriset på ett nytt papptak ligger på mellan 350 - 600 kr per kvadratmeter takyta för arbetet och 50 - 100 kr per kvadratmeter för material.

Tips och vägledning för dig som anlitar hantverkare

Hallå Konsument informerar om vad du kan tänka på inför att anlita hantverkare. 

Våra senaste förfrågningar


Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.